fbpx

Conditii de utilizare

CONDITII GENERALE 

Site-ul www.xshape-studio.com cuprinde videoclipuri, texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame etc. care constituie “continutul” site-ului. Orice persoana care acceseaza acest site trebuie sa citeasca si sa respecte acesti „Termeni si conditii” prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului www.xshape-studio.com reprezinta acceptul dumneavoastra, fara limitari sau rezerve, a prezentilor „Termeni si conditii”. www.xshape-studio.com isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa schimbe, sa corecteze, sa modifice, sa adauge si/sau sa retraga in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.xshape-studio.com.

  1. Descriere site

www.xshape-studio.com este un site web care cuprinde antrenamente fitness pentru membrii intregistrati, abonati ai site-ului. Videoclipurile, textele si pozele ofera informare din domeniul fitness, nutritive si viata sanatoasa. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor. Site-ul www.xshape-studio.com ofera antrenamente coordonate de traineri autorizati, cu o vasta experienta. www.xshape-studio.com nu poate fi facut raspunzator pentru orice dauna provocata utilizatorilor site-ului prin folosirea informatiilor prezentate. Folosirea oricarei informatii de pe site care presupune schimbarea modului de viata, alimentatie, exercitii fizice etc. se face pe propria raspundere iar www.xshape-studio.com nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele efecte negative. www.xshape-studio.com va recomanda sa consultati medicul inainte de actionarea conform oricarei informatii de pe site.

  1. Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site este proprietatea www.xshape-studio.com si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea in scris a unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepsește conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.xshape-studio.com nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat si/sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor www.xshape-studio.com.

  1. Inregistrare membru 

Membrul este reprezentat de orice persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin crearea si utilizarea unui CONT. Crearea unui cont presupune obligatia de a furniza informatii reale si actuale a membrului precum: nume de utilizator, parola si alte informatii solicitate prin formularul de inregistrare. Prin inregistrarea ca membru se transmite acceptul catre www.xshape-studio.com de a folosi datele transmise prin formularul de inregistrare pentru transmiterea de informatii.

  1. Ce trebuie sa fac sa devin membru? 

Ca sa devii membru trebuie sa-ti creezi un cont. Contul se creaza prin achizitionarea unui material video. Ne rezervam dreptul de a modifica tipurile de materiale, precum si preturile acestora. De asemenea, ne rezervam dreptul de a introduce sau elimina diverse tipuri de materiale video.

  1. Cum comand un matrial video? 

Alege tipul de serviciu din rubrica „Tarife” si alege abonamentul care ti se potriveste. Vei fi redirectionat/a pe pagina specifica abonamentului ales, unde trebuie sa apesi butonul „Adauga in cos”, La urmatorul pas, abonamentul se afla deja in cosul de cumparaturi. Apoi pentru a finaliza, mergi direct la „Finalizare comanda”. In pagina de finalizare a comenzii vei putea introduce datele specifice contului tau si iti vei crea numele de utilizator si parola cu care te vei putea conecta ulterior in contul tau. Daca ai deja un cont, te rugam sa te autentifici si apoi a plasezi comanda. Citeste termenii si conditiile, iar apoi apasa butonul „Plaseaza comanda”. Odata apasat butonul “Plaseaza comanda”, vei fi redirectionat/a pe pagina procesatorului nostru de plati, Mobilpay, unde poti efectua plata securizata, cu orice card Visa sau Mastercard. Introdu datele de plata cerute si alege “Platesc in siguranta”. Imediat comnanda ajunge la noi, unde va fi procesata si contul tau de utilizator va fi activat. Din acest moment te poti bucura de toate avantajele antrenamentelor noastre.

  1. Politica de livrare

Avand in vedere ca produsele comercializate de www.xshape-studio.com sunt materiale video, livrarea acestora se face in momentul achitarii pretului unui produs.

  1. Politica de retur 

www.xshape-studio.com are dreptul sa nu returneze contravaloarea produselor si materialelor video achizitionate de catre utilizatori. Aceasta politica se presupune a fi una de comun acord, iar crearea unui cont in XShape Studio si achizitionarea materialelor video implica acceptarea acestor conditii.

  1. Modalitati de plata 

Plata se realizeaza cu ajutorul unui card bancar, Visa sau MasterCard. Plata este una securizata, garantata de procesatorul nostru de plati MobilPay.

  1. Valabilitate abonamente 

Fiecare abonament are specificata o valabilitate. Prelungirea valabilitatii se poate face numai in conditiile in care un membru nu si a putut efectua antrenamentul din cauza noastra.